Джони Холидей ще бъде изпратен в събота по обяд с шествие

...
Джони Холидей ще бъде изпратен в събота по обяд с шествие
Коментари Харесай

Изпращат Джони Холидей като национален идол

Джони Холидей ще бъде изпратен в събота по обяд с шествие и религиозна гала в наличието на президента Еманюел Макрон и стотици хиляди фенове.

Кортежът ще тръгне от Триумфалната арка и ще мине по „ Шанс Елизе “ при изключителни ограничения за сигурност, оповестяват френските медии. Процесията ще продължи през площада „ Конкорд “ и „ Рю Роайал “  до катедралата „ Ла Мадлен “.

Колата с тялото артиста, народен кумир, ще бъде придружавана от 15 служители на реда на мотори. Между 500 до 700 колоездачи ще се движат с шествието.

На площада „ Ла Мадлен “ музикантите на рок идола Ярол Пупар, Ален Ланти, Максим Нучи и други ще свирят на сцена пред храма. Изпълненията ще се излъчват на великански екрани.

За сигурността на церемонията ще се грижат 1500 служители на реда. Улиците към катедралата и спирките на метрото в региона ще бъдат затворени още в петък през нощта.

Църковната гала ще бъде водена от основния викарий на Парижката архиепископия. На нея ще приказва и президентът Макрон.

От петък вечер до края на деня в неделя върху Айфеловата кула ще бъде прожектирано посланието „ Мерси, Джони “, заяви кметицата на Париж Аи Идалго.

Певецът ще бъде заровен в понеделник преди обяд в гробището на Лориан, на остров Сен Бартелеми, където той имаше благосъстоятелност. Погребението ще е в стеснен фамилен кръг.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР